Voedingen en laders

Om uw apparatuur van de juiste spanningsbron / laadspanning te voorzien benodigt u de juiste adapter / lader. Hierin kunnen wij u adviseren en een passend item voorstellen.

 

Voedingen zijn verkrijgbaar in stekker of tafelmodellen welke uiteraard een Wide Range Input hebben welke tussen de 90VAC – 264VAC / 50 / 60 Hz ligt. Zowel verkrijgbaar als OEM uitvoering, waarbij de voeding specifiek op uw wensen gemaakt kan worden en eventueel voorzien van bedrijslogo leverbaar. Standaard range leverbaar in diverse uitgansspanning en stromen en voorzien van standaard DC plug. Voedingen worden gebouwd volgens minimaal efficiency level V of hoger, en voldoen aan de RoHS richtlijnen.

Laders zijn verkrijgbaar voor het laden van de diverse verschillende soorten batterijen. Leverbaar zijn de laders voor Loodaccu’s welke laden volgens IU laadkarakteristiek, maar ook laders voor NiCD / NiMH accupacks, voorzien van de nodige beveiligingen, denk hierbij aan timer gestuurd en/of -DELTA V. Laders voor Li-Ion / LiFePO4 packs zijn leverbaar voor de diverse opbouw van packs ( 1 of meerdere cellen in serie schakeling) en diverse laadstromen.