Noodverlichting

Kobatt Benelux BV richt zich sinds de oprichting in 2002 o.a. op de markt van de noodverlichting batterijen. Een beperkt aantal maten en configuraties in voornamelijk Nickel Cadmium en een aantal connectoren volstond in deze begin jaren.

Nu, bijna 20 jaar later hebben we een magazijn vol met “standaard” packs in Nicd, NiMH, LiFePO4 en Li-ion, waarvan u hier een overzicht vindt.
(Klik op afbeelding)

Onze eigen importlijn van noodverlichting batterijen voldoet aan de ICEL1010 standaard en hebben wij geselecteerd om zijn uitstekende eigenschappen en levensduur. Graag laten wij u kennis maken met onze keuze.
De laatste jaren zien wij een wildgroei aan armaturen, batterij packs en connectoren. Daarom hebben wij de snoeren aan onze standaard packs tegenwoordig voorzien van 4,8mm male faston aansluitingen die door diverse merken gebruikt worden.

Aan deze aansluitingen kunnen onze cordsets gemonteerd worden die aansluiten op diverse merken als: Ecolight, Famostar, van Lien, Blessing, Mackwell, Lighttronics, Hertek, Etap en nog meer.

Tevens hebben wij nog connectoren die we aan de snoeren kunnen monteren, mocht onverhoopt de polariteit omgekeerd zijn. Iets wat we ook steeds vaker tegen komen. Om lastige situaties als deze tijdig te “tackelen” is het verstandig de afmetingen van het te vervangen batterij pack op te nemen en een foto te maken, inclusief de connector waar de polariteit duidelijk zichtbaar is. Deze kunt u dan naar ons mailen of appen voor een spoedige oplossing.

De toename van LED armaturen en ombouw kits hebben ook gezorgd voor een diversiteit in configuraties en afmetingen van cellen die gebruikt worden. Onze puntlasapparaten en verkoop medewerkers zijn u graag van dienst om het juiste pack te fabriceren zodat u snel verder kunt.